Sivut

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Lemmikeistäni muut 17!

Moro,
Tällä kertaa postauksen aiheenani on undulaattini, joita on nyt 17. Vielä muutama kuukausi sitten niitä oli vain kahdeksan, mutta sitten äidin kanssa huomattiin että parin tyttö undulaatin vatsa oli pyöristynyt aika paljon. Sitten vaan laitettiin pesät ja sinne sitten tuli kuusi munaa toiseen, ja seitsemän toiseen, joista sitten kuoriutui yhteensä yhdeksän.

Ne kuoriutuivat suurin piirtein kuukausi sitten, ja nyt ne ovat melkein jo aikuisen näköisiä ja kokoisia. Undulaattien hoito on huomattavasti vaikeampaa nyt kun niiden lukumäärä on lähes tuplaantunut, kun joutuu opettamaan syömään ja juomaan, sekä hoitaa kaikki muutkin undulaateista. Mutta nyt on alkanut jo helpottaa koska ne ovat jo niin aikuismaisia että enää ihan kaikkea ei tarvitse opettaa.

Undulaatin hoito on yleensä aika helppoa, tietenkin se helpponee mitä vähemmän niitä on. Itselläni oli aluksi neljä niitä, ja sen jälkeen niitä on vaan tullut. Nykyisin en enää pystyisi kuvitella elämää ilman niitä, kyllä niistä lähtee likaa ja ääntä, mutta jos sen kestää niin kyllä se on sen arvoista.

Lopuksi laitan kuvia osasta, kaikista en ole saanut otettua kuvia joten tässä ei ole lähellekkään kaikki unduni.
















2 kommenttia:

  1. tosi hienoja kuvia undulaateista ja ihanan värisiä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 Huomenna muuten on tulossa postaus

    VastaaPoista